Web Design Services

Marketing en Sales Bureau

Hoogstaande kwaliteit
Doeltreffend
Resultaat

Effective Web Development Solutions

Advercom is een Marketing en Sales Bureau met twee gedreven enthousiaste ondernemers die met hun verschillende achtergronden een unieke en doeltreffende invulling geven aan het verkoopproces. Juist dit teamverband zorgt voor een onderscheidende en succesvolle aanpak op hoog niveau waarbij kennis, verkoopstrategie en resultaat verzekerd zijn.

Erik de Jong (47) heeft sinds zijn studie Commerciƫle Economie meer dan 20 jaar verkoopervaring opgedaan bij diverse bedrijven waarvan ruim 15 jaar in de advertentieverkoop en marketingcommunicatie. Vanuit zijn laatste functie als Marketingcommunicatie & Sales Manager heeft Erik ruime kennis en ervaring opgedaan in het dynamische en uitdagende verkoopvak, is zeer gemotiveerd en is een uiterst betrouwbare zakenpartner voor zowel kleine als grote uitgevers.

Yuk Chi Kan (41) is afgestudeerd in Rechten (specialisatie privaat-/ handelsrecht) en heeft aanvullend vele opleidingen gedaan op marketing en sales gebied. Zij heeft vanuit haar juridische achtergrond meerdere jaren ervaring op commercieel gebied met contracten, acquisitie en marketingprocessen. Met haar frisse en overtuigende aanpak heeft Yuk Chi menigmaal een stempel gedrukt op grote verkooptrajecten.